Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ДВЕ БАЛКАНСКИ ТИТЛИ
ЗА ДЖУДИСТКИТЕ ОТ КОЗЛОДУЙ

Две балкански титли и едно трето място завоюваха козлодуйските джудистки на Балканиадата за юноши и девойки мл. възраст, проведена в Квадарци, Македония. Андрея Паунова в кат. до 44 кг и Теодора Енева в кат. +63 стъпиха на най-високото стъпало, а дебютантката Пламена Кирилова, която бе сред най-малките участници - родена 1998 г, остана трета в кат. до 32 кг.

Българите спечелиха и второ място в отборното класиране по медали след Румъния, трета е Турция. В шампионата участие взеха 9 страни, като България, Турция, Черна гора и Румъния се представиха с пълни отбори, а домакините в отделните категории и с по двама представители.
По същото време в в Турну Северин, се провеждаше традиционен турнир с участието на 45 отбора от 8 страни, като 28 от тях бяха представители на домакините. От България участваха отборите на ЦСКА, Видин и Козлодуй.
В кат. 66 кг. при младежите Александър Янков спечели три победи, като отстрани и шампиона на Румъния, но после допусна две загуби и остана седми. Валентин Алипиев в кат. 55кг. при юноши старша възраст спечели 4 победи и се класира на първо място. При девойките Магдалена Рангелова в кат. 57 кг. и Ралица Коева в кат. 63 кг. също се представиха успешно, спечелвайки първи места в категориите си. 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM