Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ДЕЦАТА НА БАЛКАНИТЕ -
С ДУХОВНОСТ В ЕВРОПА

50 деца от Враца ще участват на традиционния детски международен етнофестивал в Хасковски минерални бани "Децата на Балканите - с духовност в Европа!" на 31 май-1 юни, съобщи организаторът и председател на РС на КНСБ в града Мила Иванова. Представителите от Центъра за работа с деца и СОУ "Отец Паисий" ще изпълнят фолклорни танци на единадесетия етнофестивал организиран от КНСБ и сдружение "Благотворителен фонд проф.д-р Желязко Христов".
В проявата ще вземат участие деца от различни региони на страната и различни етноси - български, турски, гръцки, руски, ромски, еврейски, арменски, както и гости от Балкансканските страни.
Право на участие имат всички деца от 5 до 18 години - певци, инструменталисти и танцьори от страната и чужбина, изпълнители на изворен и обработен фолклор - вокални и камерни групи, танцови колективи, ансамбли, инструментални групи, оркестри и индивидуални изпълнители, получили одобрение след извършен подбор.
За отличените са предвидени награди, грамоти и изненади, съобщават още организаторите.

  


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM