Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

"АНГЕЛСКА ЕЛХА" 2010

За единадесети пореден път Дружеството за религиозна и обществена подкрепа на лишените от свобода (ДРОПЛС) ще реализира в българските затвори световната кампания "Ангелска Елха" на Prison Fellowship International (PFI) в България.
Мисията на кампанията е укрепването на родителската връзка между лишения от свобода родител и неговите деца, като организира набирането, подготовката и доставянето на подаръци от името на родителите до техните семейства.
Тази година кампанията ще се реализира в затворите: София, Враца, Стара Загора, Белене, Бобов дол. Специално за Враца, ДРОПЛС покани за участие и създадената от нас гражданска мрежа "Активна общност - Враца", чийто членове са: БЧК, Читалище "Развитие", РИМ, ДПП "Врачански Балкан", Спортен клуб при ПМГ, Младежки Дом - Враца. ДРОПЛС е председателстваща организация на мрежата, с мандат три години.
Подкрепени сме от РИО, НУ ''Софроний Врачански'' и СОУ ''Отец Паисий'', където тече кампания за набиране на подаръци за деца на вързраст 4-16 години на лишените от свобода, които ще имат свиждане в дните за Коледа и Нова година във Врачански затвор.
На 20 декември 2010 г. събраните подаръци ще се пакетират в Младежки дом от 19:30 часа с подкрепа на доброволци от ДРОПЛС, БЧК и Училищния съвет в града.
На 23 декември подаръците ще бъдат предоставени в затвор Враца, където по време на свиждане децата ще получат от името на родителите си коледни и новогодишни подаръци.
Дано заедно успеем да дарим радост на децата на осъдените в навечерието на Рождество Христово и Новата 2011г.
С пожелание за светли Рождественски дни от целия екип на ДРОПЛС, "Активна общност - Враца" и доброволческа служба - Враца!

Елена Йончева,
изпълнителен
директор
ДРОПЛС


 

 

  


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM