Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

Изложба на карикатуриста Ивайло Никодимов
"ДОБРЕ ДОШЛИ ВЪВ ВРАЦА"

"Добре дошли във Враца" е мотото на първоаприлската изложба, която подреди карикатуристът Ивайло Никодимов във фоайето на Регионална библиотека "Христо Ботев". Тридесет карикатури, рисувани в периода 2004 - 2009 г. и публикувани във в. "Конкурент", обединени от темата "Враца" ще са двигател за доброто настроение на врачани и гости на града в дните от 29 март до Великден. Поводът е символичната "раздяла" на автора със своята богата колекция от карикатури, която вече се поделя между двете институции - пазителки на книжовно-документалната наследство на Врачанския край - Регионална библиотека и Държавен архив.
Откриване - 29 март от 16.00 часа - Регионална библиотека
"Добре дошли!" - с усмивка!

Своеобразно продължение и допълнение е показаният личен архив на Ивайло Никодимов и в. "Веселяк" в успоредна изложба на Държавен архив, която ще бъде открита на следващия ден. Въобще - ще се оглеждаме в правдивото огледало на карикатуриста, ще си търсим и откриваме кривиците - не чуждите - своите и ще посрещнем празниците заедно и по-добри! Може би! Безплатната рецептата за "жива вода" е от доктор Никодимов!

 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM