Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

Д Е К Л А Р А Ц И Я

на Изпълнителното бюро и Общинския съвет
на БСП - Враца

Общинският съвет на БСП - Враца и социалистите от Общинската организация на БСП - Враца, изразяват категорично несъгласие с грубите нарушения на правата на човека, допуснати при показното задържане от органите на МВР на Венцислав Ангелов, кмет на село Голямо Пещене - трети мандат. Регистрацията на граждани с настоящ адрес в населените места е масово явление, характерно за предстоящите избори.
Независимо от причините, наложили задържането на кмета Венцислав Ангелов, нищо не може да оправдае нарушаването на човешките му права, демонстрирането на сила от държавни органи и общинска администрация.
Ние не можем да останем безучастни към публичното унизяване на български граждани и грубото потъпкване на права, гарантирани от Конституцията, националното и европейското законодателство и основните принципи на демократичното общество.
Категорично заставаме в подкрепа на всички кметове на населени места, които са застрашени, поради несъгласие с политиката на управляващите от ПП" ГЕРБ".


23 юни 2011 г
град Враца
 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM