Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ПРОТЕСТ СРЕЩУ
ЗАМРАЗЕНИТЕ ДОХОДИ

Младежкото обединение на БСП проведе протест срещу политиката на правителството за замразяване на доходите на българските граждани. Организатор на протеста е Людмил Маринов - председател на младежите за община Козлодуй. Младите символично изнесоха празен стар хладилник, в който недоволни от замразяването на заплатите и пенсиите граждани имаха възможност да поставят послания към управляващите. Много хора се възползваха от възможността да напишат мнението са за тях, като не липсваха и квалификации, като "Измамници","Поробители", "Мутри", "Некадърници", но основната част от гражданите заявиха ясно, че обедняват със всеки изминал ден и напразните обещания не пълнят стария хладилник.
Хладилника със замразените доходи продължава своя път към Благоевград, а от там и в други градове на страната, където ще се търси мнението на хората за управлението на ГЕРБ. Младежите получиха хладилника от Варненската младежка организация, които подеха инициативата миналата седмица.


 

 

  


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM