Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ТОНИ ЗДРАВКОВ ПАК Е ТРЕНЬОР НА "БОТЕВ"- ВРАЦА

Тони Здравков е новият старши-треньор на "Ботев" - Враца, след като късно снощи Атанас Атанасов отказа предложението да води отбора. Днес сутринта Здравков се срещна с кмета на Враца инж. Николай Иванов и със спортния директор на клуба Валентин Станчев.
"След като разговарях с кмета Николай Иванов се разбрахме да направим всичко възможно за да вдигнем отбора морално. Футболистите да показват сърце, дух и желание за победа. Целта е, колкото е възможно по-бързо да върнем точковия актив в отбора и да запазим мястото си в "А" група. Всички знаем, че ще бъде много трудно, но ние като ръководство ще дадем всичко на каквото сме способни. Надявам се и футболистите да се раздадат максимално на терена, за да постигнем тази цел. Много хора са ни отписали и са сигурни, че "Ботев" - Враца ще изпадне, но аз се надявам да ги опровергаем. Закъснели сме с подготовката. Прави се отбор в движение, а мачовете предстоят. До момента "Ботев" загуби домакинства срещу не толкова силни отбори, а предстоят още домакинства срещу силни тимове и първият такъв е срещу "Локомотив"-Пловдив. С наличните футболисти очакванията ми от този мач не са големи, но се надявам в най-кратки срокове /днес или утре/ да успеем да върнем една част от момчетата, които са били тук преди това. Тези футболисти познават обстановката и знаят, че тук се играе със сърце. Желая колкото е възможно повече футболисти от стария отбор да са на терена"- заяви Антони Здравков.

В днешната тренировка на тима се очаква да се включат и трима бивши футболисти на "Ботев". Това са бранителите Росен Ванков и Дарко Савич и халфът Владислав Романов. 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


БЪЛГАРИЯ И СВЕТЪТ
ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM