Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

КМЕТЪТ НА ВРАЦА ПОЕ
РЪКОВОДСТВОТО НА "БОТЕВ"

Кметът на Враца инж. Николай Иванов поема управлението на ПОФК "Ботев"-Враца. Председателят на Управителния съвет на клуба Пеппино Тирри, който преди две седмици подаде оставка, упълномощи инж. Иванов и представителите на общината в общото събрание на клуба да поемат цялото оперативно управление и отговорност за футболния отбор. "Всички усилия ще бъдат насочени към стабилизиране на ситуацията в тима преди предстоящия мач от шестия кръг на първенството в "А" професионална футболна група срещу "Локомотив"-Пловдив", коментира инж. Николай Иванов. Предстои да бъде насрочено Общо събрание, на което да бъдат взети необходимите решения относно управлението на футболния клуб.
Джулиано Сонцони вече не е старши-треньор на "Ботев"-Враца. Ръководството на тима в лицето на кмета на инж.Николай Иванов води преговори с бившия наставник на "Монтана" Атанас Атанасов. Днес специалистът трябва да даде своя отговор дали ще застане начело на отбора. Засега тренировките ще водят помощник-треньорите Тодор Гарев и Илия Вълов. За всички спортно-технически въпроси ще отговаря Валентин Станчев. "Досегашният изпълняващ длъжността изпълнителен директор Ивайло Рачев вече няма никакви ръководни функции в клуба", уточни кметът на Враца инж. Николай Иванов. 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


БЪЛГАРИЯ И СВЕТЪТ
ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM