Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ВРАТАР ОТ "ПАРМА" Е НА ПРОБИ В "БОТЕВ"

Вратар от "Парма" от вчера е на проби в тима на "Ботев"-Враца. Това е 25-годишният Фабио Вирджили. След първите тренировки стражът е харесан от треньора на вратарите в "Ботев" Илия Вълов. До края на седмицата ще стане ясно дали Вирджили ще стане футболист на врачанския тим. Стражът е преминал през всички гарнитури на националния отбор на Италия до 21 години. Играл е редом до титулярния вратар на италианския национален отбор Джанлуиджи Буфон.
Междувременно от спортно-техническият щаб на "Ботев" съобщиха, че вече е пристигнала жълтата карта на Роберто Флориани. Най-късно утре нападателят ще бъде картотекиран в БФС и се очаква да вземе участие в домакинския мач на врачани срещу "Литекс". Президентът на "Ботев" Пепино Тирри все още е в Италия, където преговаря с още няколко футболисти, които да подсилят врачанския тим. "Ние ще продължим да работим и след затваряне на трансферния прозорец. Има варианти във Враца да пристигнат футболисти, които са със статут на свободни агенти и те могат да бъдат картотекирани по всяко време", уточни спортно-техническият директор на "Ботев" Валентин Станчев.

Мария Георгиева

 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM