Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

В събота:

"БОТЕВ"- ВРАЦА СРЕЩУ НОВАКА В ГРУПАТА "ПИРИН"- ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

- С отбора тренират Николай Владинов, Румен Рангелов, Светослав Валериев, Асен Чалъков, Тихомир Найденов и Веселин Цветковски

В събота врачани са домакини на новака в "А" професионална футболна група "Пирин" . Двубоят ще се играе на стадион "Христо Ботев" от 18.00 часа. В състава на "Ботев" няма наказани и контузени футболисти.
"Все още не са пристигнали жълтите карти на чужденците. Въпрос на часове е обаче това да стане и да бъдат картотекирани 7 футболисти от Италия, Аржентина и Бразилия", съобщи председателят на УС "Ботев"-Враца Пепино Тири. Той уточни, че от страна на футболния клуб и БФС е направено всичко необходимо и се надява въпросът да се уреди възможно най-скоро и футболистите да вземат участие в мача срещу "Пирин"-Гоце Делчев.
От вчера с отбора тренират нападателите Николай Владинов и Румен Рангелов, халфовете Светослав Валериев и Асен Чалъков, бранителят Тихомир Найденов и стражът Веселин Цветковски. "Ако треньорът прецени и шестимата имат желание да играят могат да попаднат в групата за мача", коментира Тири. Той се надява в събота отборът да запише първата си победа в тазгодишния шампионат. "Момчетата са максимално мобилизирани. Имат желание да покажат най-доброто от себе си и да зарадваме привържениците на футбола във Враца с добра и игра и да спечелим трите точки", допълни Пепино Тири.
Главен съдия на мача "Ботев"-Враца - "Пирин"-Гоце Делчев е Стефан Спасов от Перник. Ще му асистират Николай Георгиев и Мартин Ангелов, а четвърти съдия на срещата е Мартин Александров.

(Към 14,30 часа на 17 август в БФС бяха картотекирани четирима от чужденците. До края на работния ден се очаква да пристигнат от Италия жълтите карти и на останалите трима футболисти.) 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM