Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

"БОТЕВ" СМЕНИ РЪКОВОДСТВОТО

* Освободиха Тони Здравков

На проведеното на 30 юли Общо събрание на УС бе избрано ново ръководство на клуба. Председателят Чавдар Атанасов, спортно-техническият директор Пламен Николов и административният директор Юри Николов напуснаха, както бяха обявили на дадената от тях пресконференция миналата седмица. Новоприетите членове на Управителния съвет на клуба са - Пепино Тири, Момчил Калистратов и Ивайло Рачев. За спортно-технически директор беше представен Валентин Станчев. Кметът Николай Иванов, председателят на спортната комисия при общинския съвет Ангел Иванов, Луиджи Тири, Алберто Витори и Салваторе Спило пък влязоха в Общото събрание. За Петък бе насрочена пресконференция, на която новите управници ще внесат повече яснота около ситуацията и бъдещите си намерения относно отбора.

Минути след като се смени ръководството на ПОФК Ботев Враца се разбра, че Тони Здравков е освободен от поста старши треньор. Причините за неговото освобождаване ще се обявят на пресконференцията в петък. Очаквайте подробности.

botevvratza.com 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM