Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ОБЩО СЪБРАНИЕ НА ПОФК "БОТЕВ" - ВРАЦА

На 29 юни се проведе извънредно Общо събрание на ПОФК "Ботев" - Враца. На пресконференция, дадена впоследствие стана ясно, че клубът ще има нов спонсор. Пред представителите на медиите бе представен новоизбраният член на Управителния съвет Ивайло Рачев, който представлява инвестиционен фонд със седалище в Лондон.

Бюджетът на врачанския клуб ще бъде удвоен и ще бъдат привлечени нови футболисти от чужбина (футболисти, редовно играещи в първите и вторите отбори на европейски клубове и клубове от Бразилия).
На общото събрание други молби за членство в клуба не са уважени по желание на новия спонсор. На следващото Общо събрание, насрочено за 30 юли, се очаква представители на новите инвеститори да придобият мнозинство в Общото събрание и Управителния съвет (УС) на клуба. Кметът на Община Враца инж. Николай Иванов е подал оставка като член на УС, но остава в Общото събрание. Той заяви, че Общината ще продължи да помага на футбола в града, но ще се фокусира върху подрастващите. Очаква се клубът да се преобразува в акционерно дружество, но това едва ли ще стане до следващото Общо събрание. Световно известни мениджъри ще подпомагат ръководството в привличане на играчи. На досегашния треньор Антони Здравков ще бъде предложено да води отбора и през следващия сезон.

Пълен запис на пресконферецията можете да чуете тук.

 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM