Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

"БОТЕВ" С ЦЕННА ПОБЕДА С 2:0
СРЕЩУ "ЛОКОМОТИВ"-СОФИЯ

      
      
      
      

"Ботев" - Враца победи с 2:0 "Локомотив" - София на стадион "Христо Ботев" на 17 април.
В началото на срещата играчите на двата отбора, показаха съпричастността си към капитана на българския национален отбор Стилиян Петров в борбата му с коварната болест, като бяха облекли фланелки с номер 19.
Ботев поведе в резултата в 37-ата минута, след точен изстрел на Лъчезар Балтанов от границата на наказателното поле.

      
      
      

"Ботевци" затвърдиха преднината си в 52-та минута, когато Илия Илиев центрира в наказателното поле на Локомотив, където Николай Владинов с глава намери десния ъгъл на вратата на Галев. В следващите минути и двата отбора имаха шансове за гол, но първо в 72-ата минута Младен Стоев от фаул уцели напречната греда на вратата на Цветковски, а две минути след това гредата спаси и вратаря на "Локомотив".
Срещата се проведе под проливен дъжд, но теренът на стадиона във Враца издържа и двата отбора освен борбеност успяха да покажат и майсторски технични изпълнения.
След тази победа "Ботев" е 11-и с 21 точки и е на 8 точки от Видима-Раковски - първия от отборите в зоната на изпадащите. 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM