Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ЗА СПОНСОРСТВО И РАЗВИТИЕ
НА ФУТБОЛНИЯ КЛУБ "БОТЕВ"-ВРАЦА

"След много разговори и предварителни оценки относно сериозността на предложението, инвеститора изпрати покана до ръководството на футболния клуб и общината за посещение и за запознаване на място с конкретните намерения. Поради моята заетост общината беше представлявана от г-н Иван Жеков, който отпътува заедно с г-н Чавдар Атанасов. Бяха 24 часа в град Хирона, където се запознаха с организацията на работа и проведоха лична среща със собственика на футболния клуб. Проведени са разговори по отношение на неговите конкретни намерения. Това, което е ясно, е че намеренията са сериозни и започват преговори. От нас се иска да се представи информация, г-н Чавдар Атанасов я подготвя - за финансовото и спортно-техническото състояние на клуба. След запознаването с тази информация собственикът е готов да финансира този полусезон в рамките на всички нужди на футболния клуб, като през това време се вземе решение, съвместно разбира се, той да препотвърди интереса си и да се проведат преговори за евентуално дългосрочно спонсорство и развитие на футболния клуб."- съобщи инж. Николай Иванов и предостави думата на г-н Иван Жеков да сподели своите лични впечатления.
"Впечатленията ми са положителни, видях един изключително социално ориентиран човек, който прави много за спорта в родния си град. Видях един човек, който проявява сериозен интерес към нашия клуб. Той е изключително коректен, държи да знае все пак къде отиват неговите пари и именно поради тази причина настоява да му се изпрати детайлна финансово-икономическа информация за състоянието на нашия клуб, след което да вземе окончателно решение. Създадена е изключително добра организация на работата на футболния клуб "Хирона" - от гледна точка на администриране, спортно-техническа дейност и на медицинско обезпечаване. Собственикът се казва Хосеп Делгадо."

 

      
      
      
      
      
  

 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM