Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ФЕЛИКС МОНЕО:
"БОТЕВ" - ВРАЦА ДА БЪДЕ ЕДИН
ОТ НАЙ-ВАЖНИТЕ ОТБОРИ
В БЪЛГАРСКОТО ПЪРВЕНСТВО

Испанският мениджър Феликс Монео, който заяви интерес да инвестира в "Ботев" - Враца, пристигна днес за среща с ръководството на клуба. Той представлява група испански инвеститори. С него бе и аржентинският треньор Анхел Феликс. Срещата с ръководството, в присъствието на юрист, продължи час, след което двете страни дадоха пресконференция. Преводач бе спортният журналист от bTV Тодор Кирков.
Феликс Монео обяви сериозните си намерения за развитие на клуба, като уточни, че има интерес само във футбола. Той каза, че познава добре българския футбол от 14 години. Монео е избрал "Ботев" - Враца, защото биха искали да работят професионално в спокоен град, далеч от атмосферата на големия град, дискотеките и всичко, което разсейва футболистите. Той добави, че знае за вярата на феновете в бъдещето на клуба и от друга страна отговаря на поканата на кмета Николай Иванов. Мнението му е, че треньорите в България не са на много високо ниво, затова води като евентуален наставник на врачани аржентинеца Анхел Феликс, който е шампион на Испания, като помощник треньор на "Реал" от недалечното минало, и има близо 30 -годишен опит.

От своя страна Чавдар Атанасов - председател на УС на "Ботев" заяви, че на този етап няма нищо конкретно, това е само една оферта, която трябва да бъде разгледана, "за да сме сигурни, че "Ботев" ще попадне при хора, които ще развиват отбора". Според него не бива да се прибързва и не е спешно да се правят експерименти. Той смята,, че до лятото едва ли ще може испанците да придобият контрол върху клуба.
Испанският мениджър изяви намерение да се започне работа веднага и успокои Чавдар Атанасов, че иска да работи с него и с всички.. Той допълни, че не е учуден от недоверието на ръководството, но уточни, че намеренията им са сериозни.
"Искаме да дадем предимство на българите в отбора -с една добра школа и хора, които искат да работят. Искаме да създадем отбор, който да е от водещите в българското първенство".

За целта испанците са готови да вложат първоначално 3 млн. лева.

Галя Василева

 

 

 

  


 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM