Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

"БОТЕВ" ВЗЕ ЦЕННИ ТРИ ТОЧКИ
В СЕВЛИЕВО

"Ботев"-Враца победи "Видима-Раковски" с 1:0 в последния кръг от есенния полусезон на А "ПФГ". Ботевци трябваше да преминат през доста перипети за да достигнат до ценните 3 точки. След първоначалния натиск на домакините, врачанските футболисти изравниха играта. В 30-та минута съдията Александър Костадинов показа пресилен червен картон на Николай Николов за спъване на съперник и "ботевци" имаха трудната задача да доиграят останалия един час от мача с 10 човека. Въпреки това те стояха по-добре на терена и в началото на второто полувреме водеха играта. В 63-та минута Цветомир Панов от "Видима-Раковски" получи втори жълт и червен картон и численото равенство беше възстановено. В 81-та минута след пряк свободен удар, топката стигна до Найденов, който стреля по диагонала и отбеляза победния гол за "Ботев"-Враца.
След ценната победа над директен конкурент за оставане в групата, "Ботев" ще поеме глътка въздух и ще зимува с 14 точки на по-комфорта позиция над зоната на изпадащите. 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM