Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ИЗЛОЖБА "ИСТОРИИ
ОТ МОЕТО СЕМЕЙСТВО"

* 60 фотографии, сред които три на Стоян Стоянов от zovzaistina.com, показват задружното българско семейство.

      

Изложбата показва най-добрите снимки от националния фотографски конкурс "Истории от моето семейство", който се състоя от 6 май до 12 юни. Инициативата е под патронажа на депутата от Европейския парламент Кристиан Вигенин, а фотосите са експонирани до 3 юли в Сердика Център.
"Идеята за фотоконкурса тръгна от една усмивка. Този фотоконкурс ни показва колко е важно да се усмихваме, да откриваме и оценяваме малките неща в ежедневието, когато сме с най-близките си. Фотоисториите показват точно такива моменти, когато сме весели и усмихнати, въпреки трудностите, с които трябва да се справяме. Не случайно сме избрали този ден за откриването на изложбата. Това е неформална връзка със Световния ден за борба с наркоманиите, защото именно семейството е мястото, където човек намира опора, а любовта, възпитанието и грижата, които децата получават в семейството, са най-добрата превенция" - каза Кристиан Вигенин при откриването на фотоизложбата. Той връчи специалната награда за фотоисторията "Обичаме природата" и снимката "Горе на черешата" на Росица Василева.
Във фотоконкурса се включиха повече от 400 човека, които изпратиха за участие над 800 снимки. Жури от общественици селектира фотографиите, които отговарят на техническите характеристики и концепцията на инициативата. От тях до участие бяха допуснати една четвърт.
Журналистът от в. "24 часа" Георги Милков - член на журито на кампанията връчи наградите на победителите - Йонка Ценова, Гергана Вангелова и Чавдар Иванов.
Идеята на националната кампания беше да се представи обликът на съвременното българско семейство в положителна светлина, като се акцентира върху веселите, забавни и щастливи моменти. Специфичното на този конкурс бе задачата - темата да бъде разработена като фотоистория в три кадъра. Именно в история от три снимки всеки участник трябваше да покаже онези мигове от общуването си с близките, които след това остават красиви и позитивни спомени.

София /КРОСС/
 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM