Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

КОНКУРС ЗА ЕСЕ, РИСУНКА И СНИМКА

"ОБИЧАМ ПРИРОДАТА -
И АЗ УЧАСТВАМ"

На 24 октомври изчита крайният срок за включване в конкурса на Министерство на околната среда и водите и Фондация "Димитър Бербатов" за деца и юноши на тема: "Обичам природата - и аз участвам".
Конкурсът е за есе, рисунка и снимка и е разделен в 2 възрастови групи - за деца до 14 години и юноши до 18 години.
Всеки участник може да изпрати до 3 свои работи, които да показват отношение и грижа към природата. Всички произведения трябва да бъдат изпратени по местоживеене на участниците, най-късно до 24 октомври 2011 година, в регионалните структури на министерството - регионалните инспекции по околната среда и водите, басейновите дирекции и дирекциите на националните паркове. Те ще номинират по 10 произведения за общонационално оценяване.
От най-добрите рисунки и фотоси ще бъде организирана и показана изложба през месец декември, когато ще бъде връчена и наградата на Министерство на околната среда и водите за най-зелен град. Десет от най-добрите есета ще бъдат публикувани на сайтовете на Министерство на околната среда и водите и Фондация "Димитър Бербатов".
Предвидените награди са - 10 велосипеда, 10 цифрови фотоапарата и 10 бинокъла.
Природата - това сме ние и отношението и грижата към нея е отношение към самите нас. Всеки е значим и заслужава да живее, учи и работи в чиста и здравословна среда и това е отговорност на цялото ни общество.

Участниците в конкурса от област Враца могат да изпращат своите творби на адрес: гр. Враца, ул. "Екзарх Йосиф" № 81 или на е-mail: pr@vracakarst.com за конкурса "Обичам природата - и аз участвам". 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM