Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

МЛАДЕЖКО ДОБРОВОЛЧЕСТВО

Клуб приятели на природен парк "Врачански Балкан" и балет Меджик взеха участие в Национална среща "Младежко доброволчество" и в Национално младежко изложение, което се проведе от 30 юни до 4 юли в гр. Варна.
Проявата даде възможност на повече от 80 младежки организации от цялата страна да представят своята дейност и да обменят добри практики помежду си. По време на изложението организациите разполагаха с щандове в Морската градина за представяне на работата си. Много участници демонстрираха артистичните си умения и на открити сцени.
С разнообразни рекламни материали Клуб приятели на Природен парк "Врачански Балкан" популяризираха дейността на клуба както и дейността на младежкия еко клуб "Зелено Бъдеще". Щандовете на Клуб приятели на Природен парк "Врачански Балкан" и на балет "Меджик" бяха посетени от кмета на гр. Варна. Представителите на двете организации взеха участие и в доброволческите акции по почистване на плажа и раздаването на информационни материали.

"Националното изложение на младежките организации" се организира за осми пореден път като тази година мотото на срещата бе "Младежко доброволчество" и има за цел да популяризира доброволчеството сред политически лица, гости на проявата и
пред обществото. Тя бе посветена на Европейска година на доброволчеството - 2011.
В рамката на срещата представители на Националния младежки форум и на Европейския младежки форум дискутираха темата за изработването на Закон за доброволчеството у нас и работиха върху изготвянето на Европейска харта на доброволеца.

www.vr-balkan.net
 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM