Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ
НА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ СТРЕС ТЕСТОВЕ,
ПРОВЕДЕНИ В АЕЦ "КОЗЛОДУЙ"

На 5 юли в гр. Козлодуй се състоя обществено обсъждане на резултатите от стрес тестовете, проведени в АЕЦ "Козлодуй" през 2011 г. Обсъждането бе организирано съвместно от Агенцията за ядрено регулиране (АЯР) и от атомната електроцентрала и бе открито от изпълнителния директор на АЕЦ Валентин Николов и Сергей Цочев - председател на АЯР.
По време на обсъждането бяха представени целите, обхвата и организацията на процеса на европейските стрес тестове; резултатите от стрес тестовете на ядрените съоръжения в АЕЦ "Козлодуй"; основните резултати от партньорската проверка за България на Европейската комисия, проведена от 12 до 15 март тази година. След това бе проведена дискусия, в рамките на която присъстващите получиха отговор на поставените въпроси по темата.
На дискусията присъстваха Владимир Уручев - депутат в Европейския парламент и член на Съвета на директорите на "АЕЦ Козлодуй", членове на ръководните екипи на атомната централа и на Агенцията за ядрено регулиране, много граждани, представители на областните управи на Враца и Монтана, на общинските администрации на Бойчиновци, Лом, Бяла Слатина, Козлодуй, Криводол, Мизия, на неправителствени организации, журналисти и др.

 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM