Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

УЧЕНИЦИ БЯХА МЕНИДЖЪРИ
ЗА ЕДИН ДЕН В АЕЦ "КОЗЛОДУЙ"

На 19 март 2012 г., девет ученици от СОУ "Св. Св. Кирил и Методий" и трима - от СОУ "Христо Ботев", гр. Козлодуй, заеха ключови позиции в атомната електроцентрала в рамките на националната инициатива "Мениджър за един ден". АЕЦ "Козлодуй" се присъедини за четвърти пореден път към проявата, организирана от фондация "Джуниър Ачийвмънт България" и провеждана под патронажа на министъра на финансите Симеон Дянков.
С длъжността изпълнителен директор на централата бе ангажиран Венелин Велев от 12 клас на СОУ "Св. Св. Кирил и Методий". Другите ръководни позиции, които по време на инициативата бяха оглавени от младежите с мениджърски амбиции, бяха на директори на дирекциите "Безопасност и качество", "Развитие и модернизации" и "Икономика и финанси"; на ръководители на управленията "Експлоатация", "Правно", "Търговско", "Сигурност", "Инвестиции" и "Администрация и контрол"; на главни инженери на Електропроизводство - 1 и на Електропроизводство - 2.
В началото на своя работен ден учениците получиха от Александър Николов, изпълнителен директор на "АЕЦ Козлодуй" ЕАД, договори за временно управление и длъжностни характеристики. След това всеки от тях зае определеното му работно място и получи възможност да се запознае как практически се осъществява ръководството на дейностите в атомната централа. Младите мениджъри посетиха и командни и машинни зали на 440-мегаватовия втори и на 1000-мегаватовия пети енергоблок. Програмата им завърши с презентация на тема "Ефективният мениджър", като учениците се запознаха със стиловете на управление и провериха към кой от тези стилове те като личности са склонни да се придържат.
Участието на АЕЦ "Козлодуй" в "Мениджър за един ден" се превръща в добра традиция, чрез която ръководството на централата потвърждава трайната си ангажираност за инвестиране в развитието на човешкия капитал и за привличане на интереса на младите хора към дейността на атомната централа. 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM