Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

РЪКОВОДИТЕЛИ НА ОБЛАСТНИ УПРАВИ
ПОСЕТИХА АЕЦ "КОЗЛОДУЙ"

На 15 юни по покана на ръководството на "АЕЦ Козлодуй" ЕАД ръководители на областните управи на Монтана, Плевен и Враца посетиха атомната централа.
В срещата с ръководния екип на Дружеството участваха Ивайло Петров - областен управител на област Монтана, Бойко Балтаков - зам. областен управител на област Плевен, Валентин Литов - зам. областен управител на област Враца, Валентин Менков и Стилиян Стоянов - специалисти по отбранително-мобилизационна подготовка в областните администрации в Плевен и Монтана.
По време на разговорите Александър Николов - зам. изпълнителен директор на АЕЦ "Козлодуй", запозна ръководителите на областните управи от региона с работата на създадения "Щаб за ръководство, координиране и изпълнение на стрес тестове", сформиран в изпълнение на разпореждане на министър-председателя Бойко Борисов и с решение на Съвет по безопасност и качество на "АЕЦ Козлодуй" ЕАД. Пламен Василев, ръководител на управление "Безопасност", представи подробности около проведеното през април т.г. българо-румънско учение "Наутилус". Презентация на тема "Аварийно планиране на АЕЦ "Козлодуй" изнесе Николай Бонов, началник на отдел "Аварийна готовност" в централата.
Всички присъстващи се обединиха около тезата, че след събитията във Фукушима е необходимо още по-отговорно отношение към аварийната готовност и че трябва да се поддържа добра координация и ефективна комуникация между АЕЦ "Козлодуй" и държавните органи, в подкрепа на което бе и проведената среща. 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM