Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ДЕТСКОТО ТЕАТРАЛНО УЧИЛИЩЕ
ПРИ ДОМА НА ЕНЕРГЕТИКА -
С НОВ СПЕКТАКЪЛ

На 28 април детското Театрално училище при Дома на енергетика към АЕЦ "Козлодуй" представи комедийния музикален спектакъл "Приключения опасни с герои сладкогласни" по текст на Недялко Йорданов и музика на Хайгашот Агасян. Оригиналната сценография е дело на Иван Иванов, а режисьор на пиесата е актрисата Малинка Ганчева, преподавател в училището.
За втора поредна година на сцената се изявиха малките актьори Истилияна Илиева, Наталия Крисенко, Александрина Албеева, Давид Дамянов, Радина Павлова и Шайяна Стефчова. Редом с тях играха и дебютантите Мирела Ивайлова, Теодора Попова, Мелиса Патрашкова, Цветелина Ванчева, Ралица Стайкова и Цветомир Ценов. Пред препълнената зала даровитите възпитаници на Театралното училище, на възраст от 6 до 18 години, разказаха със стихове, песни и танци забавната история за цената на приятелството и на успеха, за вечния сблъсък между посредствеността и таланта.
Възторжените аплодисменти бяха поредното доказателство, че сценичното изкуство има бъдеще в града - то продължава да привлича и изгражда изпълнители и зрители сред децата на Козлодуй. 

 

  


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM