Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ДЕПУТАТИ ОТЧИТАТ ДЕЙНОСТТА СИ

"Ние не си правим илюзия, че есента ще бъде по-лека за парламента и за правителството, защото потенциалът на недоволството не е изчерпан, а вероятно ще се изострят и редица социални проблеми"- заяви народния представител Янаки Стоилов пред журналисти във Враца. "Този парламент и това правителство, въпреки огромния натиск успяха да свършат огромна по обем работа, в сравнение с предишни управления."
Народните представители Янаки Стоилов и Минчо Минчев представиха работата на "Коалиция за България"в 42-то Народно събрание: внесени са 21 законопроекта. Приетите закони дават възможност за увеличение на майчинските за отглеждане на деца до две години, увеличение на добавките за първокласници, стимулиране на работодателите чрез облекчаване на средствата за осигуровки. Увеличили са се с около 60 хиляди хората, които имат право на енергийни помощи. Като постижение на парламентарното мнозинство се отбелязват промените в Закона за енергетиката, Закона за политическите партии, както и закони в други области.

Програмата за управление на правителството, внесена в парламента преди ваканцията - заяви Стоилов - дава представа за неговите основни ангажименти.
В началото на 2014 г. ще бъде направена "етапна оценка" на изпълнението й. Предстоящите месеци ще покажат в каква степен правителството е поело по пътя на радикалната промяна, за която претендирахме, дали, освен неотложните стабилизационни мерки, се променя и модела на управление на България от изминалите години. Янаки Стоилов заяви че няма условия за нови предсрочни избори до края на годината.
"Пред мен се отдръпна завесата на времето и аз видях в очите на хората страх и отчаяние от безправието, несигурност за физическото си оцеляване, което вече години наред битува в малките селища", заяви Минчо Минчев. Той обяви свое проучване за финансиране на български медии от предишното правителство на ГЕРБ. Министерството на транспорта е раздало за реклама 21 млн.лева на BTV, TV 7, БНТ и БНР и на още една медия. Минчев смята, че тук трябва да се търси ключа за поведението на тези медии при отразяването на протеста срещу правителството на Пламен Орешарски.
 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM