Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ЩЕ СЕ ВЪЗСТАНОВИ
МЕХАНИЗИРАНИЯ БАТАЛЬОН ВЪВ ВРАЦА

С разформироването през 2012 г. на механизирания батальон във Враца необосновано и прибързано - посочва министъра на отбраната Ангел Найденов в отговор на питане на народни представители.- Бяха снети налични отбранителни способности преди да бъдат изградени нови.
Министър Найденов заяви, че при анализиране на този акт не е намерено нито едно убедително доказателство, налагащо закриването на формированието.
На 22 юли е било взето окончателно решение за възстановяването на механизирания батальон в град Враца. За необходимостта от възстановяване на военното формирование има единно решение от страна на политическото и военното ръководство.
Най-реалистичен срок за сформирането на батальона е втората половина на 2014 г. Предвижда се За година финансовите средства за личен състав и текуща издръжка на военното формирование се предвижда да са в рамките на 4 800 000 лева, а щатният състав от около 250 военнослужещи и цивилни служители ,да бъде за сметка на други военни формирования. 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM