Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

Инж. Николай Иванов:

"БОТЕВ" НЯМА ДА ФАЛИРА

- "Все още вярвам, че можем да имаме добър отбор"

 

Все още вярвам, че можем да имаме добър отбор, заяви на пресконференция на 10 септември във Враца кметът Николай Иванов. Изявлението му беше отговор на въпрос, за бъдещето на "Ботев"-Враца след оставките на изпълнителния директор Пепино Тирри и члена на УС на "Ботев" Момчил Калистратов. Очаква се извънредно Общо събрание да вземе решение дали ще приеме оставките.

"Не смятам, че отборът ще фалира. Има много хора в този град, които са готови да помогнат на отбора в тежка ситуация. И ако се стигне до този момент, аз съм убеден, че ще се справим и с това предизвикателство."

В среща на 6 септември с кмета и председателя на спортната комисия на Общинския съвет Ангел Иванов, Пепино Тирри е представил аргументите си да подаде оставка. Основните неща са обстановката и настроенията в града срещу екипа му, както и появилите се жълти публикации, в които се намесва името му, както и името на кмета на Враца.

Според Николай Иванов има някой нови попълнения, които са на добро ниво и в следващите мачове "Ботев" би трябвало да покаже по-добра игра.
 

 
 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 


 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM