Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ЦЕЛТА - ЗАВРЪЩАНЕ
В "А" ПРОФЕСИОНАЛНА ФУТБОЛНА ГРУПА

Основната цел пред "Ботев"-Враца е завръщане в "А" професионална футболна група - заяви на пресконференция днес старши-треньорът на врачани Ясен Петров. "Най-преките цели са да изградим един отбор, който играе добър футбол и да радва феновете във Враца, които не са малко. Нашето желание е от мач на мач привържениците да стават все повече и повече, за да може да подкрепят отбора, а ние с нашите действия, усилия и с труда, който ще влагаме в тренировките, да ги радваме и да създадем една футболна атмосфера във Враца", каза Петров. Наставникът уточни, че "Ботев" е един от отборите, който е започнал най-рано подготовка. "Това беше добре за да се видим и опознаем и смятам, че тимът е готов за мача с "Марек". Същевременно ще има още много неща и задачи, които в хода на шампионата ще трябва да решаваме и да отстраняваме", допълни специалистът. Единственият проблем в състава, преди първия шампионатен мач, е с халфа Симеон Мечев, който е с контузия. Всички останали се включват пълноценно в тренировките и ще може да се разчита на всеки от тях". Ясен Петров направи уточнение, че ще бъде пресилено, ако каже, че е доволен от облика на отбора. "Ненормално ще е да кажем, че за шест контроли сме изградили някакъв облик, който на нас лично да ни се нрави. Прекалено е малко времето, но се стараем. Надявам се, че за по-кратък период ще съумеем да пренесем идеите, които лично аз и треньорският щаб имаме върху играчите. Очаквам, че те ще ги приемат и ще ги покажат на терена". Наставникът изказа удовлетворение от старанието, което влагат опитните футболисти по време на тренировки и контролни мачове и дават добър пример на младите си колеги. ". Големият потенциал на нашия отбор е в израстването на младите футболисти. Доста от тях ще се сблъскат за първи път с професионалния футбол, за това моят апел е за малко повече търпение към всички тези млади момчета. Нека да бъдем по-толерантни и да дадем кредит на доверие на тези футболисти, защото в крайна сметка там е големият потенциал за израстваме на нашия тим."
Спортният директор на "Ботев"-Враца Валентин Станчев бе категоричен, че ръководството вярва на всички футболисти в отбора. "Футболисти от водещи тимове имаха желание да се присъединят към "Ботев". Ние сме убедени, че сме направили най-правилния избор и тези 25 футболисти, които сме картотекирали, ще постигнат целта, а именно "А" група. Цените на билетите остават същите както миналата година - по 4 лева. Плюс картите за "А" и "Б" сектор по 40 лева, за ВИП ложата по 100 лева и за супер ВИП /на терасата/ 200 лева, като всеки закупил такава карта ще получи и подарък фланелка на клуба, уточни спортният директор. Станчев съобщи, че утре от 10.00 часа в административната сграда на стадион "Христо Ботев" ще се проведе редовно отчетно събрание на футболния клуб. "Ще бъде направен анализ на изминалата година - спортно-техническа и финансова, както и какво предстои от тук нататък", допълни Валентин Станчев. След общото събрание ще се проведе и заседание на Управителния съвет на клуба.

 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM