Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

УЧАСТНИЦИТЕ В ПАНАИРА ИМАТ
ОЩЕ ЧЕТИРИ ДНИ ДА ПОДАДАТ ЗАЯВЛЕНИЯ

Само четири работни дни остават до крайния срок, в който фирмите, желаещи да участват в тазгодишния есенен панаир във Враца, могат да подават заявления. Крайният срок за документите е 17 ч. на 10 септември. До момента в Общината са депозирани заявления от 61 фирми. Подаването на документите става в Центъра за адмнинистративно обслужване, в сградата на Община Враца, на ул. "Стефанаки Савов" № 6. В заявлението всеки търговец посочва вида на преместваемото съоръжение, квадратурата и размерите му. Собствениците на атракциони трябва да представят набор от документи, за които в Центъра за административно обслужване могат да получат изчерпателна информация. Предложенията за разполагане на питейни и хранителни заведения ще се оценяват на базата на предложена цена на квадратен метър.
Комисия, назначена от кмета на община Враца, ще разгледа всички заявления, подадени от началото на годината до 10 септември, по реда на тяхното постъпване, съобразно приложените документи и заявени квадратури, до изчерпване на търговските терени по схема, одобрена от главния архитект на Община Враца.
Разрешителните за разполагане на преместваеми съоръжения ще се издават от 11 до 13 септември включително и ще се получават лично от заявителите или упълномощени от тях лица, след заплащане на указаната такса в Центъра за административно обслужване на Община Враца.

Даниела Хитова
 

 
 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 


 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM