Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

НЕЗАКОННИТЕ ПОСТРОЙКИ НА УЛ. "ДОСПАТ"
ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХНАТИ

Над 50 молби, жалби и сигнали на граждани разгледа на днешното си заседание комисията по Наредбата за условията и реда за управление и разпореждане с общински жилища във Враца. Прекратени бяха 15 производства срещу неизрядни наематели, поради погасяване на задълженията им за наеми. Пет семейства бяха одобрени за настаняване при поява на възможност. "Комисията разгледа също жалбата на живеещите на ул. "Доспат" срещу започналата процедура по премахване на незаконните постройки. Всички колеги бяха категорични, че трябва да се даде ход на премахването на тези незаконни и опасни сгради. Няма да бъде спряна и процедурата по извеждането на некоректните наематели, които живеят на същия адрес" - каза зам.-кметът Светозар Луканов, който е председател на комисията.

До собствениците на незаконните постройки през следващата седмица ще бъдат изпратени официални писма, с които им се дава 14-дневен срок сами да премахнат бараките. След изтичането на двете седмици незаконниТЕ сгради ще бъдат съборени.

 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM