Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

КМЕТЪТ РАЗГОВАРЯ С ДВАМА МИНИСТРИ

Кметът на Враца инж. Николай Иванов проведе работни срещи с министъра на културата д-р Петър Стоянович и с министъра на образованието и науката проф. д-р Анелия Клисарова. При срещите си в двете министерства инж. Иванов е представил състоянието на тези две сфери в обществения живот на региона. Двамата министри са били запознати с достиженията и проблемите. По време на разговорите те са заявили готовност да подкрепят всяка врачанска стойностна инициатива и да помогнат при решаването на възникнал проблем, при който е необходима намесата на държавата. Кметът е поканил министъра на културата да стане патрон на честванията на 75-годишнината на Драматично-кукления театър във Враца.

Министър Анелия Клисарова с готовност е поела ангажимента във всяка от 28-те области на страната, в по едно голямо или средищно училище, носещо името на Христо Ботев, да бъде прожектиран филмът "От Голгота към свобода" на младия врачански режисьор и оператор Искрен Красимиров.

Даниела Хитова


 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM