Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

КМЕТОВЕТЕ - ДОВОЛНИ ОТ ПРОГРАМАТА "РАЗВИТИЕ НА ЧОВЕШКИТЕ РЕСУРСИ"

Ремонти на улици и тротоари, оформяне на нови зони за отдих, поставяне на пейки и почистване на селата и кварталите от община Враца се извършват с помощта на наетите хора и закупените материали по Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси". Това отчетоха кметовете на кметства и кметските наместници на редовната си месечна среща. Те бяха единодушни, че са доволни от 199-те работници и от това, че по тази програма Общината им е осигурила материали и хора, с чиято помощ да придадат по-приветлив вид на населените места. Някои от кметовете поискаха да им бъдат отпуснати допълнителни количества цимент и баластра за довършване на започнатите обекти. Има населени места, в които за работещите по пътищата няма сигнални жилетки. От Общината се ангажираха такива да им бъдат доставени своевременно. От началото на годината до момента по тази програма са заделени 106 000 лева , от които 86 000 лева за строителни материали и 20 000 лева за работно облекло.
Всички кметове отчетоха готовността си за предстоящия отоплителен сезон и заявиха количествата твърдо гориво, които ще са им необходими да бъдат доставени от Общината.

Даниела Хитова


 

 
 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 


 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM