Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ОЦЕНКА ЗА ОТМИНАЛИТЕ БОТЕВИ ДНИ

Месец след приключването на второюнските тържества Ботевският организационен комитет се събра, за да направи анализ на организацията на отминалите празници. Председателят на комитета и кмет на Враца инж. Николай Иванов даде добра оценка на свършеното по време на Ботевите дни, като не спести нито похвалите, нито критиките. Положителна бе оценката за новите моменти в програмата, сред които бяха сцената на открито, където всяка вечер врачани можеха да слушат концерти и новият филм за Ботев. Техническият проблем с фойерверките и лошото озвучаване, което тази година не бе ангажимент на Общината, бяха два от проблемите, по чието отстраняване ще се работи догодина. Разнообразие и професионализъм са двете думи, с които бяха оценени тазгодишните тържества, посветени на Ботев от повечето участници в комитета.
Предложено бе в рамките на честванията през 2014 г. Враца да стане домакин на научна конференция за Ботев, в която да участват видни ботеведи. С оглед на много събития, чийто домакин е Регионалният исторически музей по време на тържествата, бе предложено в бюджета догодина да бъдат заделени средства, с които да се закупи озвучителна уредба за институцията. Ще се работи и над идеята в рамките на Ботевите дни да се организира хепънинг, подобен на детския панаир, който събра стотици деца и техните родители и се радваше на огромен интерес от врачани. Участниците в комитета се ангажираха да обмислят нови предложения, които да обогатят програмата за 2014 г.

 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM