Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

Строителите:

"ВОДНИЯТ ЦИКЪЛ ЩЕ БЪДЕ ИЗПЪЛНЕН КАЧЕСТВЕНО И В СРОК"

Всички изпълнители на Интегрирания проект за воден цикъл на Враца се ангажираха работите по проекта да бъдат изпълнени качествено и в срок. Те признаха, че по различни причини досега е имало забавяне и се появяват различни проблеми, но ежедневно се работи по наваксване на закъсненията и в повечето случаи то е наваксано. Изпълнителите и инженера по проекта гарантираха, че освен за стриктното изпълнение на новите графици се следи непрекъснато и за необходимото качество на извършваните дейности. Това беше потвърдено по време на дискусия за работата по изпълнението на водния цикъл на Враца, реализирана по решение на Общинския съвет.

В срещата участваха кметът инж. Николай Иванов, председателят на Общинския съвет Малина Николова, зам.-кметовете инж. Красимира Георгиева и инж. Николай Йорданов, инж. Марияна Рашева - директор на Звеното за изпълнение на проекта и експерти от звеното, народните представители Янаки Стоилов, Камен Костадинов и инж. Петя Аврамова, инж. Тихомир Поповски - началник район "Враца", представляващ асоциирания партньор по проекта "В и К" ООД, ръководителят на проектантския екип Александър Табаков, проектанти в частта "Водопровод", представители на фирмата-изпълнител по Етап 2 - "Понсстрой" ЕАД - гл. инженер Валери Младенов и груповият технически ръководител Тони Рачев, Иван Мирински и Людмил Стоянов - представители на строители по Етап 1- "Воден цикъл 2011" ДЗЗД и Пречиствателната станция за отпадъчни води - "ВМВ" , Жоао Перейра - инженер по проекта, инж. Емилия Тодорова и инж. Данка Пергелова от строителния мениджмънт и представителите на техническата помощ Борислав Тафраджийски, инж. Олег Попов и Анелия Вълчовска, общински съветници, журналисти.

Задавани бяха въпроси относно различните етапи на работа по проекта, качеството на извършваните дейности и полаганите материали, засипването на изкопите, асфалтирането на изкопаните участъци и други. Всички въпроси на общинските съветници получиха компетентни отговори от участниците в срещата. По време на дискусията стана ясно, че в близките дни ще бъде получен точен график за изкопните работи по трасето на тролейбусния транспорт и ще бъде свикана работна среща между ръководството на Общината и общинския съвет. На нея ще се вземе решение за периода, в който тролейбусите по част от маршрутните линии ще спрат да се движат, за осигуряването на алтернативен транспорт и за възможностите за осигуряване на заетост на част от персонала на дружеството и евентуални компенсации. Народният представител Янаки Стоилов пое ангажимент да съдейства на общинското ръководство в усилията да бъдат осигурени средства от държавния бюджет за цялостното асфалтиране на улиците, по които минава водният цикъл.

  


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM