Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

"ДЖУЛАЙ МОРНИНГ"
НА ХИЖАТА ВЪВ ВРАЦА

      
      
      
      

"…Бурята и нощта се отдръпнаха зад мен.
Аз останах на пътя самотен.
С деня дойде просветлението -
Ще потърся ТЕБ."

Те бяха там, усмихнати и млади като надеждата. Дори бяха два или даже три пъти повече от миналата година. Не ги уплаши и спря продължилият повече от две денонощия дъжд. Нито вятъра…
Стана вече традиция посрещането на слънцето на 1 юли на "Хижата" във Враца. И тази година, както и миналата се събраха млади по дух хора , за да посрещнат първите слънчеви лъчи в началото на лятото. Тихо посрещнаха слънцето. Вълшебната песен на Джон Лоутън ехтеше в сърцата им. Личеше си.
Имаше и представители на реда в патрулна кола, но и те се вписаха в обстановката тихо и ненатрапчиво,сякаш да не развалят празника.
Времето като че ли се смили. Слънцето се показа от облаците, поздрави младите усмивки, помилва събуждащият се град , освети гордия конник и стопли гълъбите кацнали на него.
Тръгнахме си със светлината от слънцето в душите и глътката свобода, която ни е толкова нужна, за да се гмурнем в лятото по слънчевите пътеки, към морето, планината и старите приятели.
До другата година!

 


 


 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM