Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

В Ж.К."ДЪБНИКА" ВЕЧЕ ИМА ЗАВЪРШЕН ПРОЕКТ ПО "МАЛКИ ГРАЖДАНСКИ ИНИЦИАТИВИ"


В ж.к. "Дъбника" вече има един завършен проект, спечелил финансиране по Проекта "Малки граждански инициативи" 2012. Това установиха членове на Постоянната комисия по програми с европейско и национална финансиране, европейско сътрудничество при Общински съвет - Враца, които днес, 27 август 2012 г., направиха проверка на напредъка на дейностите за облагородяване на жизнената среда на живущите в ж.к."Дъбника".
Терените върху, които се осъществяват проектите в жилищния комплекс са пред бл.2, бл.3, бл.12, бл.15, бл.140 и бл.36. Всички дейности се изпълняват по график с усилията на управителните съвети на етажната собственост.
Изцяло завършен е Проект "Еко кът за отдих" пред бл.12. С тази гражданска инициатива предблоковото пространство се е превърнало в привлекателно, естетично и екологично чисто място за хората от всички възрасти. Монтирани са беседка, декоративни огради и кошчета за отпадъци, ремонтирани и боядисани са пейките, насадени са декоративни храсти. За окончателното естетизиране на пространството участниците ще засаждат и подбрани цветя.
До края на м. август 2012 г, предстоят проверки в други квартали и села на територията на Община Враца, които са спечелили средства по програмата.
До изтичане срока на проекта в края на месец септември ще се направи още една окончателна проверка на комисията за изпълнение на проектите по "Малки граждански инициативи" 2012.

 

 
 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 


 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM