Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

БОГАТИТЕ НЕ ПЛАЩАТ ЛЕСНО

"Левски" бави плащането на втория транш за футболиста Михаил Иванов. Вратарят премина при "сините" в началото на тази година. Според клубното ръководство на врачани на 30 април "Левски" е трябвало да преведе втория транш от дълга си. "До този момент обаче не са постъпвали никакви средства при нас. Всеки ден от столичния клуб измислят различни оправдания. Отговорностите се прехвърлят между Тодор Батков, Константин Баждеков и Иво Тонев. Смятаме, че е крайно време да се разбере кой е шефът в "Левски" и кой ще плати. Още през месец март е издадена фактурата за цялата сума, но плащане на втория транш няма", коментира председателят на ПОФК "Ботев"-Враца инж. Николай Иванов. Той уточни, че при изплащането и на първата сума за бившия младежки национал е имало забавяне, но то е било в рамките на нормалното. "Търсим всеки ден някой от ръководството на "Левски" за среща. От отсрещната страна обаче никой не иска да разговаря с нас. Дори не си вдигат телефоните", коментира спортният директор на врачани Валентин Станчев. Ръководството на "Ботев" вече изпрати официални писма до Спортно-техническата и Лицензионната комисии на БФС. На 5 юни адвокатът на врачанския клуб Христо Петков завежда иск и в съда.
Междувременно стана ясно, че най-опитните футболисти Илия Илиев и Дарко Савич са дали принципно съгласие да останат в отбора на "Ботев" и през следващия сезон. "С останалите футболисти водим преговори за уточняване на параметрите по договорите им", съобщи Станчев. Той допълни, че бранителят Руслан Куанг и нападателят Андрей Атанасов са го уведомили, че след изтичането на договорите им на 30 юни няма да останат в тима на "Ботев". Двамата са получили предложение да продължат кариерата си в други отбори. Съдбата на старши-треньора Антони Здравков пък ще стане ясна утре. "Здравков поиска отсрочка до сряда, за да вземе окончателно решение дали остава в отбора или не. Нашето желание е той да продължи да работи във Враца", коментира спортният директор на "Ботев" Валентин Станчев.
Врачани започват подготовка за новото футболно първенство на 17 юни. 


 


 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM