Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ТЪРСЕНЕ И СПАСЯВАНЕ

      
      
      
      

Изпълнителна агенция "Морска администрация" участва в учение по търсене и спасяване на море заедно с доброволческата организация "Месембрия. Действията се проведоха от 11.00 часа на 23 август 2012 година в Северния несебърски залив. Много туристи успяха да наблюдават операцията от пристанището в гр. Свети Влас.
Целта на учението е да се провери координацията и взаимодействието при действия по въздух и вода на силите на Морска администрация и доброволческата организация. Това е първият летен сезон, през който има подписано споразумение със ситуираният в гр. Свети Влас хеликоптер, при нужда да участва в операциите на изпълнителната агенция.
По време на тренировъчната операция беше разиграна ситуация, при която горяща лодка подава сигнал на тел. 112 и силите в района се задействат. Хеликоптерът имаше за задача да установи координатите на бедстващия плавателен съд и направлява от въздуха спасителните катери на ИАМА. В рамките на учението един от бедстващите от екипажа беше взет от хеликоптера и транспортиран до най-близкия катер, а друг - закаран до пристанището по въздух.


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM