Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

"БОТЕВ" ЗАПОЧВА ПОДГОТОВКА
ЗА НОВИЯ СЕЗОН

На проведена днес среща между спортно-техническото ръководство на ПОФК "Ботев" и кмета на община Враца инж. Николай Иванов беше обсъдено бъдещето на футболния клуб. Бяха взети следните решения:
1."Ботев"-Враца започва подготовка и организация за участието си в "Б" група с главна цел още през следващия сезон завръщане в "А" група.
2. Подкрепата на Община Враца за футболния отбор остава.
3. Спортно-техническото ръководство на "Ботев" започва разговори с досегашните футболисти и селекция за новото първенство.
4. По отношение на старши-треньора Антони Здравков, ще бъде взето решение за неговото бъдеще до края на следващата седмица.
5. Подготовката на "Ботев"-Враца за новото първенство стартира на 17 юни.
6. На 12 юни от 17.00 часа ще се проведе разширено заседание на Управителния съвет на клуба със Спортно-техническия щаб и членовете на Общото събрание.
Всички частници в днешната среща се обединиха около категоричното мнение, че "Ботев" е изхвърлен от "А" група заради липсата на феърплей в първенството.
 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM