Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

"ОБРАЗОВАТЕЛИ И РОДИТЕЛИ ЗАЕДНО
В ДЕТСКАТА ЯСЛА"


Заместник кметът Красимир Богданов прие делегация, която включва представители на фондациите "Програма Стъпка по стъпка", "Отворено Общество" - Лондон и "Отворено общество" - София. Делегацията включва Холи Хикс- Смол - ръководител на програма "Ранно детство ", фондация "Отворено общество" - Лондон, д-р Адриан Марш - ръководител на програма "Рома", фондация "Отворено общество" - Лондон, доц. д-р Емил Бузов - изпълнителен директор на фондация "Програма Стъпка по Стъпка" - София и Десислава Кузнецова - координатор на програма "Управление и публични политики" - фондация "Отворено общество" - София.

Гостите са партньори на Община Враца по проекта "Образователи и родители заедно в детската ясла". По проекта се работи от средата на 2012 г., а целта е децата до 3 години да получат от медицинския персонал в детските градини и от родителите си такива грижи, които да помогнат за тяхното най-добро развитие в бъдеще. Община Враца е пилотна в България при реализирането на този проект, който обхваща девет детски градини в града. В рамките на проекта персоналът в детските заведения и родителите са обучавани как да организират по-ефективно обкръжаващата среда на децата, а също как да работят и да комуникират с тях, така че да подпомогнат успешното им развитие.

Даниела Хитова 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM