Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ПРЕКРАСЕН ФЕСТИВАЛ

Министърът на културата в служебното правителство Владимир Пенев дойде снощи във Враца, за да подкрепи като държавник и актьор 24-ото издание на Националния фестивал на малките театрални форми. Той беше част от спектакъла "Дуети" от Питър Куилтър, който беше селектиран в основната програма на най-стария театрален фестивал в България. Негова партньорка на сцената беше Силвия Лулчева.

Владимир Пенев се срещна с директора на Драматично-куклен театър - Враца Анастас Попдимитров. "Тук съм, за да подкрепя и институционално провеждането на този прекрасен фестивал. Враца заслужава да има такава национална и международна проява, а ръководството на театъра прави всичко възможно да я поддържа в годините", отбеляза министър Пенев. Той припомни, че е голям фен на фестивала, тъй като през последните 8 години е спечелил 5 пъти първата и 3 пъти втората награда за мъжка роля.
Това, че публиката във Враца го обича, се видя по-късно, когато камерната зала не успя да побере всички желаещи да гледат спектакъла "Дуети". Десетки предпочетоха да гледат прави 95-минутна продукция на Театър "199". 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM