Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ОБЛАСТЕН ИНФОРМАЦИОНЕН ЦЕНТЪР ВРАЦА
НА ГОСТИ НА ГОЛЯМО ПЕЩЕНЕ

Екипът на центъра посети с. Голямо Пещене по покана на кмета на селото Тодор Тодоров. Там експертите разгледаха новата беседка в центъра на селото, която бе изградена по проект след предоставена информация от ОИЦ - Враца. Беседката е с голямо значение за населеното място, тъй като единственото място, на което жителите могат да организират по-големи обществени мероприятия. В бъдеше Тодоров се надява да разшири парковата част, като изгради фитнес на открито, отново чрез кандидатстване по проект.
Служителите се срещнаха и с жителите на селото и разговаряха за възможностите за кандидатстване, които предоставят Структурния и Кохезионния фонд, актуалните процедури на ОП "Конкурентоспособност": "Внедряване на иновации в предприятието" и "Технологична модернизация в малки и средни предприятия", която предстои да стартира юни месец.


ОИЦ - Враца е част от мрежата от 28 информационни центрове за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз, създадени с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Техническа помощ", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM