Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

"ДЕЦАТА СПОРТУВАТ"

      
      
      

Градският стадион във Враца стана домакин на осмия общински детски спортен празник. В него се включиха 680 малчугани от подготвителните групи на всички детски градини. Празникът започна с дефиле на участниците.
"Искам да ви пожелая след днешния празник да сте още по-силни, по-здрави и уверени в своите способности. Надявам се сред вас да са бъдещите спортни таланти и шампиони на Враца. На всички желая успех!" - с тези думи кметът инж. Николай Иванов приветстват децата, учителите, родителите и гостите.
Сред официалните гости на празника бяха също зам.-кметът Красимир Богданов и представители на Регионалния инспекторат по образованието, на ВТУ "Св. св. Кирил и Методий" и Дома на науката и техниката.
Началото на спортната част на празника бе дадено с комплекс от общоразвиващи упражнения, изпълнен от всички участници. Последваха четири щафетни игри - "Кончета", "Завържи панделката", "Садене на картофи", "Сновяща топка". Във времето за почивка между тях бяха направени демонстрации на спортните клубове към детските градини - клуб по таекуон-до и клубове по художествена гимнастика. Заслужени аплодисменти получиха и мажоретните състави. Гимнастическа композиция, която изобразява петте олимпийски кръга, сложи финала на спортния празник. Всички детски групи получиха от Общината пакети с играчки, които също са предназначени за спорт.

 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM