Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

МЕРКИ ЗА ПО-УСПЕШНО УСВОЯВАНЕ
НА ЕВРОПЕЙСКИ ФОНДОВЕ

Изпълнението на проекти и мерки за повишаване на степента на усвояване на европейски фондове за безвъзмездна помощ обсъдиха на техническа среща в Областна администрация - Враца. Срещата се организира от Регионалният офис за трансгранично сътрудничество в Кълъраш и е специално насочена към бенефициенти от Северозападен регион по Програмата за трансгранично сътрудничество Румъния - България 2007 - 2013. Екипът от финансови експерти от офиса в Кълъраш беше ръководен от г-н Богдан Мушат, ръководител на Съвместния Технически Секретариат (СТС). Участие в конференцията взеха представители на МРРБ, МОСВ, Националния институт по геофизика, геодезия и география, ТПП- Враца, общини и областни администрации.
По време на срещата бяха разисквани въпроси за отчитането на финансовия и технически напредък на проектите, най-често срещани проблеми при изпълнението, често допускани грешки при реализирането на проектите и задълженията на партньорите. В хода на дискусията бяха задавани множество въпроси към експертите от Кълъраш и бяха засегнати всички аспекти, относно изпълнението на проектите.

Организаторите обявиха, че Проектите, финансирани в рамките на Програмата за Трансгранично сътрудничество Румъния-България 2007-2013 г., могат да участват във фотоконкурса ''Европа в моя регион", като крайният срок за подаване на снимки е до 31 август, 2012 г. Наградата е фото - оборудване на стойност до 1000 EUR и екскурзия за двама до Брюксел. Може да се участва със снимка на проект изпълняван в Румъния / България, който е бил или все още се финансира от Европейските Фондове за Регионално Развитие. 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM