Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

"ДА ЗАПАЗИМ ДЕЦАТА НА ПЪТЯ"

На 26 април за девета поредна година се проведе Областно ученическо състезание по безопасност на движението "Да запазим децата на пътя", организирано от Областна администрация - Враца със съдействието на партньорите: Център за методическа и възпитателна работа по безопасност на движението - Враца, Регионален инспекторат по образованието, БЧК - Враца, Сектор "Пътна полиция" при ОД на МВР - Враца.
Всяка година състезанието се провежда в различни общини от областта. Домакин тази година беше община Борован. В надпреварата участваха 7 отбора от по 4 човека, съответно по едни от 5, 6, 7 и 8 клас.

На първо място се класира отборът на СОУ "Христо Ботев" - Враца, на второ СОУ "Васил Левски" гр. Бяла Слатина, а на трето отборът на СОУ "Христо Ботев" гр. Оряхово. Отборите получиха грамоти, купи, медали и предметни награди.
Спечелилите първо място ще представят нашата област в Националното ученическо състезание по безопасност на движението, което ще се проведе на 14 и 15 май в гр. Бургас.


 

 

  


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM