Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

КОНСУЛТАЦИИ С ПАРТИИТЕ

Консултации за състава на комисията, която ще приема от СИК бюлетините, екземплярите от протоколите,предназначени за областната администрация и останалите книжа и материали във връзка с провеждане на насрочените от Президента на Република България избори за Народно събрание, се проведоха на 25.04.2013 г. в сградата на Областна администрация - Враца. Те бяха водени от заместник областния управител Цветелина Теофилова.
Броя на членовете на комисиите по чл. 233 ал. 7, включително председател, заместник - председател, секретар е 15 души за 6 - ти Врачански изборен район. За комисиите с числен състав 15 души съотношението между партиите и коалициите от партии е, както следва: за ПП "ГЕРБ" - 6 членове, за "Коалиция за България" - 3 членове; за ПП "ДПС" - 2 членове, за ПП "Атака" - 1 член, за "Синята коалиция" - 1 член, за ПП "НДСВ" - 1 член и 1 представител на областна администрация.
При провеждане на консултациите участие взеха упълномощени представители на Политическа партия "ГЕРБ", "Коалиция за България", "Синята коалиция", ПП "Атака" и ПП "Национално движение за стабилност и възход". От ПП "ГЕРБ" е направено предложение председателят на комисията да е от ПП "ГЕРБ". От "Коалиция за България" са предложени заместник - председател и двама членове. "Синята коалиция" предложиха секретар на комисията. След проведените дебати между присъствалите представители се постигна консенсус, но тъй като не е участвал представител на ПП "Движение за права и свободи", Областният управител ще изпрати всички предложения и възражения, заедно с представените съгласно Изборния кодекс документи в РИК.
 

 

  


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM