Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ВРАЧАНСКИТЕ УЧИЛИЩА ПРЕДСТАВЯТ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ СИ ЗА ОБУЧЕНИЕ

Развълнувани ученици, преподаватели и родители се събраха за откриването на второто издание на "Панаир на образованието", организиран от Община Враца. "Скъпи ученици, кандидат-гимназисти, тук ще намерите безброй възможности за кандидатстване в следващата образователна степен. Пожелавам ви да откриете най-подходящото за вас учебно заведение, в което да реализирате своите заложби и изградите умения и нови знания. Искам да благодаря на Регионален инспекторат по образованието - Враца, който за първи път се включва в изложението с Център за кариерно ориентиране. На всички вас желая успех. Откривам "Панаир на образованието - 2013". На добър час!" - пожела Маринела Петрова, директор на дирекция "Култура, образование, спорт и туризъм" в Община Враца.

И тази година в изложението се включиха всички начални, основни, средни и профилирани училища и професионалните гимназии. Пред бъдещите гимназисти те представят специалностите и възможностите за обучение, които предлагат врачанските училища. Някои от участниците показаха какви умения могат да се придобият в училищата, като привличаха погледите с кулинарни изкушения, правене на прически и дори с танци.

Даниела Хитова 

 

  


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM