Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ШЕСТ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM

Електронното издание на вестник "Зов за истина" - ZOVZAISTINA.COM навърши шест години.
ZOVZAISTINA.COM печели все повече и повече читатели и е търсен приятел на българите не само в България, но и в Англия, Шотландия, Франция, Испания, Италия, Германия, Холандия, Швеция, Швейцария, Норвегия, Чехия, Унгария, Русия, Украйна, САЩ, Мексико, Канада, Сърбия, Словения, Македония, Молдова, Румъния, Турция, Гърция, Беларус, Кипър и др.. През изминалата година електронният вестник има стотици хиляди посетители от над 2000 градове от всички континенти.
"Зов за истина" - ZOVZAISTINA.COM ще продължи да спазва обещанието - да открива и предоставя нови творчески пространства на своите читатели, да увеличава художествените материали (българска поезия, проза, публицистика, пътеписи, литературна критика, живопис, скулптура, графика, карикатури), да информира за събитията във Врачанския край, в България и по света.
Ние сме с вас, деца на Враца и на България, където и да живеете - тук, в селата и градовете на Родината, или в която и да е точка на света.
"Зов за истина" - ZOVZAISTINA.COM отстоява правото си да бъде винаги на страната на истината, да показва нещата от живота и образите от ежедневието такива, каквито са, да защитава вашите права, да ви среща с интересни личности.
В Пролетта е рождението на изданието. Всяка негова годишнина съвпада с новата Пролет, когато земята се събужда за живот и започва зеленото буйство в природата - ведрото и радостно време за млади и стари.

ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ!
 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


БЪЛГАРИЯ И СВЕТЪТ
ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM