Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ФЕСТИВАЛ "ЗЕЛЕНИ ДНИ"

За четвърта поредна година Дирекция на Природен парк "Врачански Балкан" към ИАГ, Община Враца, Община Мездра, Община Своге и Община Вършец и ще вземат участие в фестивала "Зелени дни" , който ще се проведе от 25 до 28 април 2013 г. в гр. София. Фестивалът има за цел популяризирането на природощадящо поведение, здравословен начин на живот, споделяне на добри практики и представяне пред общността на малките зелени бизнеси. Изложението е съпътствано от богатата програма и представяне на български биопродукти и атрактивни туристически дестинации.
Тази година изложението поставя акцент върху екологичното образование на най-малките с организирането на еко детски фестивал. Детската програма ще включва много работилници, състезания и игри като работилница за правене на великденска украса от естествени и рециклирани материали, изработване на моторна лодка, задвижвана със слънчеви панели, работилница за правене на хранилки за птички, уроци по органично земеделие.
Съвместното участие в "Зелени Дни" на Общините Враца, Мездра, Своге и Вършец на чиято територия е разположен Природен парк "Врачански Балкан" ще даде възможност за популяризирането на природните забележителности и възможности за еко туризъм в района и привличането на български и чуждестранни туристи. 

 

  


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM