Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

РАЗОЧАРОВАЩО НУЛЕВО РАВЕНСТВО
НАПРАВИХА "БОТЕВ"-ВРАЦА И "МИНЬОР"

      
      
      
      

"Ботев"-Враца и "Миньор"-Перник не успяха да си отбележат гол и да спечелят важните и за двата отбора в битката за оцеляване три точки. Повече за загубените две точки могат да съжаляват врачани, след като пропуснаха повече положения пред противниковата врата, особено през второто полувреме. В 11-та минута Андрей Атанасов се контузи след пробив към вратата на гостите. Румен Рангелов го смени на върха на атаката.

      
      
      
      

Имаше някои спорни отсъждания на реферите, но като цяло поведението им не повлия на изхода от мача. През второто полувреме дори врачани вкараха топката в противниковата врата, но беше отсъдено нарушение на Рангелов в наказателното поле на перничани.
След мача привърженици на "Ботев" провокираха нападателя с критики към играта му, а той се опита "да се разбере отвън" с критиците си. Полицаите се намесиха и предотвратиха евентуален сблъсък.
След този мач "Ботев"-Враца е на 11-о място във временното класиране с 21 точки, а Миньор Перник е на 14-а позиция със 17 точки.

"Това бе един двубой, в който, смея да твърдя, загубихме две точки. Определено играхме под възможностите, които имаме. Отдавам това донякъде на сгъстения цикъл, през който преминахме. Имаше умора, много индивидуални грешки, много хаос в атака. Тези положения, които създадохме, не успяхме да ги реализираме и закономерно мачът завърши 0:0", заяви след срещата треньорът на "ботевци" Антони Здравков.
"Няма смисъл никой да се отчайва - нито публиката, нито футболистите. Предстоят още много мачове. Никой не е бил сигурен, че ние 8 кръга преди края трябва да си осигурим оставането в А група. Никой не е казал, че днес е трябвало да играем като много голям отбор, тъй като ние не сме такъв. Можем да разчитаме на победа, когато играем здраво и мъжки, а не когато разчитаме на индивидуалните качества. Убеден съм, че когато отборът отпочине и се подготвим за следващите мачове, ще имаме потенциал да спечелим необходимите точки, за да останем в групата. Имахме и проблеми с много контузени. Когато на отбор като "Ботев"-Враца му липсват един, двама, трима души, с тази селекция, която имаме, това оказва влияние. Апелирам за повече позитивизъм, защото ако сме негативни, това ще се пренесе много бързо и върху отбора", завърши треньорът. 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


БЪЛГАРИЯ И СВЕТЪТ
ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM