Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ВРАЦА ОТБЕЛЯЗА
ЧАСЪТ НА ЗЕМЯТА

      
      
      
      

За трета поредна година в Природозащитен център "Натура" бе отбелязан Часът на Земята. Тази година ученици от СОУ "Козма Тричков" и ПМГ "акад. Иван Ценов" Враца взеха активно участие в организирането и провеждането на инициативата. На светлината на запалени свещи всички присъстващи се насладиха на прекрасните изпълнения на Музикална формация "Импресия", на бийт бокера Росен, танцови изпълнения и флашмобове подготвени от СОУ "Козма Тричков". Ученици от Кръжок по аранжиране към същото училище бяха изработили декоративни свещници и цветна украса от рециклирани материали, които придадоха неповторим дух и атмосфера на събитието.
Младен Филипов, Радостин Кузманов и Христеа от Природо-математическата гимназия забавляваха присъстващите с изпълнения на класическа китара и на съвременни хитове.
В началото на събитието представители на Дирекция на Природен парк "Врачански Балкан" връчха и 3 награди за изработени видеоклипове на тема "Какво би направил да спасиш планетата?". Отличените клипове са на Венелин Кръстев, 9 а клас ПМГ и Цветослав Борисов, 9 а, ПМГ и на Михаела Сотирова от СОУ "Козма Тричков"
Инициативата приключи в 21.30 ч. на площад Ботев с пускането на китайски фенери и пожелания и надежда за по-добро бъдеще на планетата и хората по света.

 

 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


БЪЛГАРИЯ И СВЕТЪТ
ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM